Bonnenprinter activeren

Hoe werkt het?

De bonnenprinter gebruikt twee vrije stopcontacten. Eén is voor de printer zelf en de tweede voor de besturing. Daarnaast maakt de printer gebruik van WiFi om met Eet.nu te kunnen communiceren.

Wat heb je nodig?

• Twee vrije stopcontacten
  • Wifi
  • Telefoon met WiFi en Bluetooth aan
  • De applicatie "Berrylan" op de telefoon

De applicatie "Berrylan" kun je downloaden in Apple App Store of Google Play Store.

Stap 1 Aansluiten

1. Stop de stekker van de printer in het stopcontact
  2. Stop de stekker van de besturing in het stopcontact, hierna heb je 3 minuten de tijd om via de Berrylan applicatie de WiFi gegevens in te voeren

Stap 2 Verbinden met WiFi

1. Open de app "Berrylan"
  2. Kies 'Bonnen printer' uit de lijst van gevonden apparaten (na insteken stekker duurt het ongeveer 20 seconden voordat deze verschijnt). Mocht de printer niet verschijnen zet via het icoon rechtsbovenin filteren uit.
  3. Kies het juist WiFi netwerk uit de lijst van gevonden netwerken
  4. Voer het wachtwoord in en druk op 'ok'

Als alles goed is aangesloten en de verbinding met het WiFi netwerk is gelukt zal een testprint afgedrukt worden.

Gaat het fout? Trek de stekker van de besturing uit het stopcontact en start opnieuw.

Automatisch afdrukken

Ga naar de instellingen van het restaurant op Eet.nu > Bestellingen > Instellingen en zorg dat 'print bestellingen automatisch' geactiveerd is. Op het moment dat een bestelling nu wordt geaccepteerd zal de bon automatisch uit printer komen.