Hoe voeg ik een menukaart toe?

Als je ingelogd bent ga je naar Restaurantbeheer door rechtsboven op je profielfoto te klikken en vervolgens Restaurantbeheer te kiezen in de lijst. Je bevindt je nu op het Dashboard van je vermelding.

In de navigatie naast "Dashboard" ga je naar "Gegevens".

Via de pagina “Gegevens” kun je de informatie, foto’s, menukaarten en openingstijden van je restaurant beheren.

Menukaart toevoegen

Bestaande menukaart

Gebruik deze functie als je bijvoorbeeld een PDF of afbeelding van je menukaart wilt plaatsen.

Aanpasbaar menu

Met deze functie vul je handmatig elk gerecht in in ons systeem. Deze vorm van menukaarten toevoegen heeft als voordeel dat de menukaart op elk apparaat perfect word weergegeven. Ook kunnen zoekmachines zoals Google de menukaart lezen.