Hoe pas ik mijn profiel aan?

Als je een account op Eet.nu hebt, dan kun je dit natuurlijk naar wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld je naam of woonplaats, geboortedatum en profielfoto aanpassen. Tevens kun je een website of bio toevoegen aan je profiel. De pagina waar je deze gegevens kunt aanpassen bezoek je door op de ronde profielfoto rechtsboven te klikken, en vervolgens op "Instellingen" te klikken:

Vervolgens kom je op de pagina waar je alle gegevens aan kunt passen:

Nadat je de gegevens naar wens hebt aangepast klik je op "Wijzig profiel" om je aanpassingen op te slaan.