Foto

Met de foto module kan eenvoudig een foto worden toegevoegd aan een pagina. Mooie foto's geven sfeer en kleur aan een pagina.

De foto dient van het type GIF, PNG of JPG te zijn. Het thema dat wordt gebruikt voor de website zal zelf de foto optimaliseren en in de juiste afmetingen opslaan zodat de website zo snel mogelijk laadt voor de bezoeker.

Moet de foto naast een andere module of tekst komen, gebruik dan de kolommen module om de modules naast elkaar te tonen.

Een foto toevoegen kan eenvoudig door deze op de module te slepen of via de 'selecteer afbeeldingen' knop.