Bonnenprinter activeren

Aansluiten

De bonnenprinter gebruikt twee vrije stopcontacten. Eén is voor de printer zelf en de tweede voor de besturing. Daarnaast maakt de printer gebruik van Wifi om met Eet.nu te kunnen communiceren.

Zorg dat alle stekkers op de juiste manier zijn aangesloten.

WiFi instellen

Door middel van bluetooth en een telefoon kan de bonnenprinter op het WiFi netwerk worden aangesloten.

Download en start de applicatie 'Berrylan' op de telefoon

Stop de stekker van de besturing in het stopcontact. U heeft nu 3 minuten de tijd om via de Berrylan applicatie de Wifi gegevens in te voeren.

1. Kies 'Bonnen printer' uit de lijst van gevonden apparaten (na insteken stekker duurt het ongeveer 20 seconden voordat deze verschijnt)
  2. Kies het juist WiFi netwerk uit de lijst van gevonden netwerken
  3. Voer het wachtwoord in en druk op 'ok'

Als alles goed is aangesloten en de verbinding met het WiFi netwerk is gelukt zal een testprint afgedrukt worden.

Automatisch afdrukken

Ga naar de instellingen van het restaurant op Eet.nu > Bestellingen > Instellingen en zorg dat 'print bestellingen automatisch' geactiveerd is. Op het moment dat een bestelling nu wordt geaccepteerd zal de bon automatisch uit printer komen.