Hoe verwijder ik mijn profiel?

Bij het verwijderen van je Eet.nu-profiel wordt ook alle activiteit (recensies, duimpjes, reacties e.d.) vanaf dat profiel verwijderd. Deze verwijdering is definitief en kan dus niet ongedaan gemaakt worden. Om je account te verwijderen moet je contact met ons opnemen via het contactformulier of door info@eet.nu te mailen. Indien je hierbij meteen aangeeft dat je je bewust bent van de definitieve aard van de verwijdering, zal dit rechtstreeks voor je in orde worden gebracht (als dit niet wordt aangegeven, zullen wij eerst vragen of je zeker weet dat je jouw account en de bijhorende activiteit definitief wilt verwijderen).

Een andere optie is het anonimiseren van je account door bijvoorbeeld jouw achternaam weg te halen of een pseudoniem te gebruiken. Zo blijft je activiteit bestaan. Je account anonimiseren kan via de knop "Instellingen" (in het menu onder je eigen pictogram rechtsboven).