Fotogalerij

Met een fotogalerij kan goed de sfeer worden neergezet.

Voor de plaatjes in een galerij gelden dezelfde voorwaarden als voor de losse foto module. Het plaatje dient van het type GIF, PNG of JPG te zijn.

Een foto toevoegen aan een galerij kan eenvoudig door deze op de galerij te slepen of via de 'selecteer afbeeldingen' knop. De volgorde waarin de afbeeldingen worden toegevoegd is tevens de volgorde waarin ze worden getoond.

Hoe de afbeeldingen worden weergegeven is afhankelijk van het gebruikte thema. Sommige thema's tonen de afbeeldingen als een diavoorstelling, anderen presenteren de afbeeldingen meteen op een raster. Ook zorgen de thema's er zelf voor dat plaatjes in de juiste afmetingen worden opgeslagen zodat de website zo snel mogelijk laadt.